Tv/filmmys !

ligger i soffan, nerkrypt under en filt och kolla på "The Mentalist" på tv ! sjuukt bra kriminaldramaserie, älskar att kolla på det :) är dock förvånad att jag inte har somnat än eller känner mig det minsta trött med tanke på att det har varit en sjuk lång dag i skolan idag.. kom hem halv nio ikväll :( plus så gick jag upp kl sex så har varit i skolan från kl 9-halv nio .. fast  drog dock hem en stund på em vid typ halv två, kände att jag behövde åka hem o lägga mig o vila en stund men hann ändå bara sova en timme för sen var det bara att palla sig tillbaks till skolan :(

har haft öppet hus idag i skolan så darför det blev så jäkla sent.. och har bara en sak att säga om det, HATE IT ! eftersom vi går i 3:an nu så håller vi på med UF-grej där vi startar/skapar ett "företag" som vi sedan kan göra till ett riktigt företag efter gymnasiet... så sjukt  jäkla tråkigt om jag ska vara helt ärlig.. har tröttnat på hela UF-grejset rejällt men det är bara att stå ut ett halvår till för jag tänker fan i mig inte forsätta och hålla på med förataget, som vi har gjort, efter gymnasiet.. :O :P

men det finns en fördel med öppet hus :D och det är.. att vi är LEDIGA i morgon från skolan:DD har dock praktik egentligen men har varken det eller skola , så jäkla skönt att få sova ut i morgon :P kommer dock inte få sova ut så länge eftersom jag ska vara vid ungdomsmottaningen i morgon kl tio.. men lite extra sömn får jag i allafall :))


trött tjej...

Jaha.. då har man äntligen fått sin söta "skitungen" till lillebrorsa i säng :)) Ice Age 3 och lite välling så blev det mycket bättre ;) sen har man hjälpt mina kära 2 lillasystar med läxorna .. hahah hjälpte dom med läsord, eller jag skulle säga orden så skulle dom skriva.. haha men hållde på och skratta ihjäl mig , var 2 ord som jag råka säga/uttala fel och då fick jag dessa kära kommentarer från mina lillasystrar..

dom:
"asså marielle.. det uttalas faktist såhär ( sa orden )..
Jag: "Haha jaha ojdå, trodde det uttalades sådär "
Dom: "asså herregud marielle, du går på gymnasiet och du kan inte uttala/säga dessa ord rätt medans Vi som liksom går i 4:an o 3:an kan uttala/säga dom rätt... "

hahahahahah hållde på att dö av garv när jag fick höra denna kommentar hahah ja kan bara säga ett ord... sööta småsyskon man har <3 love <3 fast dom är 9 och 10 år så "småsyskon " kanske man inte ska säga.. mina skitungar börjar bli stora nu.. :( :P kommer kännas hel konstigt när dom står där, ska ta studenten.. skaffar kille, börjar festa, börjar på gymnasiet, börjar växa up eller börja komma in i tonårningen överhuvudtaget.. men ska bli kul :))

nu blir det i allafall att göra i ordning te, välja någon bra film o krypa ner under varma sköna täcket :)

natti natti på er <3

( mina tre kära och älskade småsyskon <3 )



Sötaste lillebrorsan<3



mina vackra "prinsessor" <3



love you <3



Emilia<3



puss <3

älskar er så oerhört mycket och ni är dom bästa småsyskorna man kan ha <3
 
puss puss & kram kram<3

RSS 2.0